Organizarea activităţilor economice pe centre de responsabilitate reprezintă una dintre preocupările noastre importante, din următoarele considerente:

  • asigură un nivel ridicat de eficienţă în conducerea întreprinderii;
  • capacitate de exercitarea a controlului operativ;
  • se poate urmări eficienţa operaţiunilor şi activităţilor, individual şi agregat;
  • se pot identifica punctele slabe şi cele forte;
  • se creează premisele unei bugetări economice şi financiare bazate pe performanţă;
  • oferă o mobilitate şi adaptabilitate ridicate.

Segmentarea activităţii generale pe centre de responsabilitate permite instituirea unui sistem eficient de planificare, calculaţie şi urmărire a abaterilor înregistrate la costurile efective faţă de cele antecalculate.

Prin planificarea costurilor şi urmărirea permanentă a costurilor realizate şi compararea lor cu cele planificate, calculaţia costurilor se constituie într-un instrument esenţial şi o funcţie de control la îndemâna managementului.

Sistemele de calculaţie de costuri pot servi atât firmelor care oferă un singur produs, firmelor care oferă produse individuale pentru fiecare client, cât şi firmelor care oferă sute de produse în fiecare zi.

Firma noastră furnizează servicii de calculaţie a costurilor axate pe caracteristicile clientului. Suntem flexibili în a alege şi adapta metodele de calculaţie a costurilor la specificul activităţilor desfăşurate de clienţi, pornind de la nevoia de eficienţă şi performanţa prin costuri, ca deziderat major în atingerea performanţei generale.

Contactează-ne!

Trimite-ne un mail